Mina löparskor

Jag äger bara fyra par löparskor, varav tre stycken numera används för löpning. De första jag köpte när jag började springa var ett par Adidas-skor. Köpte typ de billigaste som fanns i nån supermarket. Hade knappt nån koll alls på hurudan sko jag behövde, köpte de som satt bra på foten. Köpet visade sig dock vara lyckat och i de skorna sprang jag många mil i och mina första lopp. Numera är de tyvärr så slitna att de inte längre används till löpning, utan mest när jag är i trädgården eller i skogen.

Featured imageFeatured image

Nästa par skor blev ett par Asics, ds trainer. Den här gången så hade jag gjort min research och ville ha ett par lättare skor. Var många gånger in till olika sportbutiker och provade skor, men beställde sist och slutligen via nätet. Nästa par skor köpte jag bara någon månad senare, även denna gång Asics. Jag är kanske inte helt nöjd med ds trainer-skon, de är kanske lite för lätta för mig och mitt löpsteg. Så denna gång blev det gel-pulse. De känns ibland som ett par riktiga kolosser på fötterna och är inte skor jag helst springer långt i. Men jag har insett att jag behöver ett par dämpade skor, när jag tränar. Ds-trainern är min tävlingssko.

Featured imageFeatured image

Jag hade egentligen inga planer på att köpa nya skor, men så var jag av misstag in till en sportbutik bara för att kolla på utbudet. Och vips så kom jag ut med ett par skor som var på rea. Det blev ett par Adidas-skor igen, denna gång response boost. För tillfället är de mina favoritskor. De har jag sprungit mina senaste lopp i och planerar även att springa halvmaratonet i dem. De känns väldigt sköna på fötterna, är lätta, men stöder samtidigt foten.

Featured image
Favoritskorna
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s