Utomlandsträning

Nu reser jag ju inte utomlands speciellt ofta, kanske en gång per år på någon semesterresa. Träningen är det alltid lite si och så med, det beror på vart jag har rest.

I februari var jag en vecka i Indien och då tränade jag inte ett skvatt. Jag hade nog packat med mig löparkläderna, men det var helt enkelt för varmt för att träna. Dessutom fanns det knappt några trottoarer att gå på, man gick helt enkelt vid vägrenen. Och hoppade i diket när det kom någon bil tutandes. Vilken var precis hela tiden… Så det kändes lite som om man riskerade livet varje gång man var och gick, så vågade inte springa där. Jag minns att jag hade planerat att springa på stranden någon dag, men det blev inte till något.

Även i fjol när jag var på weekendresa till Paris så blev det ingen träning. Då hade jag inte ens med mig några kläder. Det var bara tre dagar vi var borta, så tänkte att det blir en perfekt vilovecka. Nu i efterhand kan jag ångra att jag inte tog med mig träningskläder eftersom hotellet vi bodde på låg nära en park och nära floden där jag hemskt gärna hade sprungit. Nu blev det promenader i stället.

Featured image

Däremot så tränade jag mycket i Turkiet. Där var en perfekt strandpromenad att springa på och vid slutet av den fanns ett utomhusgym. Så där tränade jag många gånger. Då var vi även och gick i bergen som var ett utmärkt träningspass. Så skönt och så fina vyer. Men även så varmt och svettigt.

Featured image

Nu i augusti ska jag till Grekland. Jag tror nog eller vet att jag kommer att packa ner träningskläderna, men tiden får utvisa ifall jag tränar eller inte. Det finns så mycket att roligt att göra på semestern och jag vill aldrig känna att jag är tvungen att träna. Jag vill alltid att det ska vara roligt och inget tvång eller någon press.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s