Om att göra framsteg

En av mina favoritbloggare, springerochtrimmar, gjorde idag sin första vlogg. I den så pratar hon om känslan att göra framsteg och förbättring. Jag kan bara hålla med, det är en härlig känsla.

Idag var det planerat att jag skulle försöka mig på ett lite snabbare löppass efter jobbet. Jag konstaterade dock att det var svinhalt ute så tänkte att istället för att vara bambi på hal is att jag gör mitt planerade styrketräningspass idag. Och så gör jag nytt försök till intervaller på fredagen istället för styrka som jag planerat till då.

Idag då, styrkan alltså. Jag blir ju bättre! Jag har mitt program som jag gör en gång i veckan och idag orkade jag igenom hela utan att byta vikter. Benövningarna brukar det inte var nå problem med, men med armarna så brukar jag vara tvungen att ta lättare vikter mot slutet. Men inte idag 🙂 Så härlig känsla att orka och ändå känna att tekniken finns där. Så nu måste jag kanske t.o.m öka på vikterna nästa gång. Spännande tider vi lever i… 😉

Jag är så glad att jag fortsatt med styrketräningen, jag har tränat styrka en gång i veckan nu i tja… 6 veckor?  Är glad över att jag ser framsteg, det motiverar mig helt klart till att fortsätta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s