Christmas came yearly this year…

Idag var jag in till stan för ett mindre trevligt ärende, tandläkaren. Efter besöket där hade jag tänkt bli kvar i stan en stund på jakt efter julklappar. Och visst hittade jag julklappar… till mig själv… Woops! Det var inte meningen, men så såg jag den och tänkte, den vill jag ha. Jag har bläddrat i den tidigare och nu slog jag till.

Vad köpte jag då? Jo, Lofsans och Jessica Almenäs bok, ”Stora löparboken för kvinnor”. Så det får vara min julklapp åt mig själv i år. Annars så köpte jag lite grejer till mitt julkortstillverkande. Jag brukar alltid laga egna julkort och så blir det även i år.

Inspirationen har inte varit så hög i år, men nu har jag äntligen kommit på hurudana jag vill laga. Sen om det blir så som jag föreställer mig dem är en helt annan sak. Jag har liksom en bild i huvudet hur jag vill att de ska se ut, tyvärr är jag ju värdelös på att teckna/måla så det blir inte riktigt alltid som jag tänkt mig. Nu brukar jag i.o.f.s. inte teckna dem, mest klippa och klistra lite. Jag gillar dem iaf… De ser öhm… handgjorda ut. Inte precis så att risken finns att man skulle få ett likadant kort av någon annan.

Brukar du skicka julkort? Egentillverkade? Köpta? Elektroniska?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s