Stormvarning och pannbensträning

Jag är inte kanske alltid den smartaste när det kommer till träning. Det var tänkt att jag skulle springa intervaller/lite snabbare pass på onsdagen, men då var det så halt så jag beslöt mig för att skjuta upp passet till idag istället.

Nu var det istället ”stormen från helvetet”. Den har säkert ett namn också… Herrejösses vad det blåste. Dessutom började det ösregna på min springrunda. Vattennivån har stigit mycket i den lilla å som finns där jag bor, Sundet som det kallas. Där det i normala fall är båtbryggor och trappor, så de är helt under vatten nu.

För tillfället springer jag inte regelrätta intervaller, utan fartlek mest och tur är väl det. Jag tror inte att jag skulle ha fått ut speciellt mycket av intervallerna idag, i vissa fall kändes det som om jag inte kom framåt alls. Idag tränade jag nog mest pannbenet tror jag.

Det kändes som om alla tittade snett på mig idag. Jag veet att det blåser och regnar, jag springer för det. Har ni aldrig sett någon ute i regnet förut? Det är väl inget konstigt med det? Jag kan tala om för er att det var väldigt skönt att ta en varm dusch efteråt.

Imorgon blir det vilodag och på söndagen firar Finland självständighetsdagen. Så det betyder att jag är ledig från jobbet. Det tänkte jag fira med ett långpass. Tyvärr har det ju inte direkt lovats bättre väder, utan snarare snöstorm. Så vi får se hur det blir med passet. ”What doesn’t kill you makes you stronger” eller?!

Hoppas att ni får en trevlig helg och att det blåser mindre där ni bor!

(Tyvärr krånglar bloggen lite i stormen, får inte inlagt några bilder för tillfället…)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s