Lördagsfartlek

Idag efter jobbet bestämde jag mig för att fara ut på en liten löptur. Det skulle bli ett kravlöst pass, men benen kändes pigga så det blev lite fartlek istället. Jag lyssnade faktiskt på musik idag, har inte gjort det på ett bra tag.

Tidigare så lyssnade jag alltid på musik när jag sprang, men försöker vänja mig till att vara utan. Men idag hade  jag alltså musik. Jag hade en spotifylista på och sprang lite snabbare när det kom en bra låt och så saktade jag ner när jag kände för det.

Totalt blev det lite över sju kilometer idag, men en hyfsad fart. Det var ganska så halt ute, men det påverkade egentligen inte så mycket. Jag är helt enkelt inte så snabb för tillfället. Jag försöker att inte låta det stressa mig. Min prioritet nu är mera mängd och att öka distansen istället för att springa fort.

Men det är klart att det känns lite surt att veta att jag har sprungit betydligt fortare än vad jag i dagsläget springer i. Samtidigt vet jag ju att jag har det i mig, jag har bara inte tränat på att springa fort för tillfället. Och man blir ju bra på det man tränar… Tids nog kommer jag nog att köra intervaller igen för att öka på farten. Nu vill jag som sagt öka längden på mina pass istället.

En rolig sak när jag slutade jobbet idag. Det var ljust ute ännu. Eller okej, solen höll på att gå ner, men det var inte beckmörkt ute iaf. Wipii!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s