Sjuk eller inte sjuk

Det är den frågan jag ställt mig flera gånger den här veckan. Jag har inte känt mig helt hundra den här veckan, men inte heller sjuk. Utan det känns kanske mer som om en förkylning håller på att bryta ut, men hittills har den inte gjort det.

Sambon däremot har varit rejält förkyld med både massvis med snuva och hosta så det är troligtvis därifrån jag har fått smittan i så fall. Han säger i och för sig att det var så för honom också. Att han kände sig som om han höll på att bli sjuk i flera veckor, för att bli bättre mellan varven, innan det slutligen bröt ut till en förkylning.

Usch! Jag vill verkligen inte bli sjuk! Jag har försökt kurera mig med c-vitamin och diverse varma drycker som glögg. Träningen har jag avstått i från i hopp om att bli frisk/känna mig bättre.

Så min början på år 2016 är ju inte det bästa. Denna vecka blev det ett pass löpning och lite yoga/rörlighetsträning idag. Ifall jag känner mig bättre imorgon blir det säkert en liten löprunda för att testa hur kroppen känns, vad den klarar av.

Jag som vill börja träna för mitt stora mål 2016. Eller tja, jag har ju tränat inför det hela tiden, men så där på allvar med nån form av plan. Och jo då, inlägg kommer om det. Promise!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s