Ledig dag=städdag

Idag har jag varit ledig, vilket för min del har betytt städdag. Jag jobbar oregelbundna arbetstider, både helger och kvällar, vilket i sin tur resulterar i lediga dagar mitt i veckan. Jag är ledig även imorgon, men vill inte ägna en fredag åt att städa. Imorgon hade jag nämligen tänkt springa långpass.

Idag blir det zumba för min del, två veckor sedan senast. Förra veckan kunde jag inte gå, just på grund av mitt jobb, varken på tisdag eller torsdag. Så nu, nu ska det minsann zumbas. Jag går på medborgarinstitutets (=arbis) kurser och trivs som fisken i vatten. Det är betydligt billigare att gå där än på gym, så det gör inte så mycket ifall jag missar en gång här eller där. Sen att man förstås får annat också med ett gymkort, är en annan sak…

Det ser ut som om min önskan om att få springa på bara vägar, håller på att gå i uppfyllelse. Nästan all snö är borta nu och det har inte lovats mer under natten. Tyvärr har smältningen orsakat stora vattenpölar på vår gård. Hela gräsmattan är en sjö.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s