Dumma väder!

Alltså det här låter ju som den sämsta ursäkten någonsin, men idag blev det ingen planerad löptur och jag skyller helt enkelt på vädret. Jag blir tokig på vädret! Jag vill ha vår nu!

Nu har det igen kommit en massa snö, men det mesta ha hunnit smälta och blivit till sörja och slask. Jag vill antingen ha vinter, med typ några minusgrader och lite snö eller så vår och bara vägar. Det här mellantinget är det värsta. För imorgon kommer det antagligen att vara glashalt igen när det har hunnit frysa på under natten.

Så nu blev mina träningsplaner lite annorlunda. Jag får helt enkelt hoppas på bättre löpväder imorgon istället. Jag hade tänkt springa nån form av intervaller idag och vilat imorgon och sedan sprungit veckans långpass på söndagen. Långpass har jag fortfarande tänkt springa på söndagen, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska köra för typ av pass imorgon. Normalt när jag springer intervaller, iaf om det är hårda all in intervaller, så brukar jag ha vilodag efteråt.

Nu hade jag visserligen inte tänkt springa såna idag, utan mera fartlek-intervaller, så ifall jag springer så imorgon så ”behöver” jag nödvändigtvis inte vilodag efter. Och kan således fortfarande springa mitt planerade långpass på söndagen… Eller så springer jag helt enkelt ett vanligt lite kortare pass imorgon och skippar intervaller den här veckan. För långpasset vill jag inte tumma på. Det är det viktigaste i min träning för tillfället. Intervaller hinner jag springa senare närmare loppet.

Trevlig helg åt er!

Annonser

2 reaktioner på ”Dumma väder!

    1. Jepp det blev ett kortare distanspass idag och så blir det långpass imorgon. Jag har redan planerat min runda i huvudet vart jag tänkt springa och hur långt… Längtar!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s