Nytt försök till löpning idag

Eftersom gårdagens löppass blev till nada, var det idag dags för ett nytt försök. Jag funderade ju igår på hurudant pass jag skulle springa idag. Sist och slutligen blev det ett vanligt om än lite kortare (för mig) distanspass.

Det blev min vanliga testrunda som jag alltid springer inför lopp och som jag kan utan och innan. Jag vet exakt alla backar, kurvor och hur länge det tar för mig att springa beroende på i vilken form jag är. Jag försökte mig på lite fartökningar mellan varven, men som jag gissade igår så var det väldigt halt på sina håll.

Eller inte direkt halt, som i is, men all snösörja har frusit på, så det har bildats ”spår” i marken. Så jag fick minsann se var jag lade fötterna för att inte trampa snett och göra mig illa. Jag är nöjd över passet i sin helhet. Onsdagens snabba runda visade sig inte vara en engångsföreteelse utan det gick hyfsat snabbt idag också. Inte lika fort som på onsdagen, men lite tror jag nog att väglaget påverkade.

En sak som jag är mindre nöjd över är att min absoluta favorit och bästa underställströja är sönder. Där är fyra små hål på den. Jag förstår inte vad som hänt. Den är i merinoull så den har inte blivit tvättad så jag kan inte skylla på tvättmaskinen… Det enda jag kan tänka på att när jag brukar vädra den ute att ifall någon fågel (möss, ekorre…) har ätit på den. Fast i och för sig så hänger den nog på våran terrass på vår klädställning.

Besviken över hål i tröjan

Imorgon är planen ett långpass. Jag vill komma upp i 15-16 kilometer. Dessutom har jag ju uppmanad att fylla i en lista, så det ska jag knepa på imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s