Utmärkt start på veckan

Idag är det min första officiella semesterdag och veckan har börjat på bästa möjliga sätt. Jag ska sluta tjata om att jag har semester nu… Jag tycker att jag har fått massvis gjort idag och det är bara måndag ännu.

Jag/vi har bl.a. dunderstädat huset. Det har dammsugits, tvättats, fixats, plockats… Så skönt att ha ett rent hem och hus. Jag gillar egentligen att städa, det ger mig ro i själen att se ett fint resultat. Dessutom kom mamma på besök på dagen så det blev en trevlig kaffestund och paus från städandet. Mamma hämtade även mat med sig, eftersom hon hade lagat så mycket köttgryta och tänkte att vi kanske ville ha. Ööh, ja tack!

Kvällen har jag sedan spenderat med kompisgänget. Vi var och bowlade och det var inte precis igår som jag gjorde det senast. Kul var det iaf, jag var själv förvånad över hur bra det gick för mig. Senast jag bowlade så, hrm, gick det lite sämre… 🙂

Träningen då… Not so much. Inte alls faktiskt. Men, jag gick till och från bowlinghallen och så bowlade jag ju. Och det får väl klassas som nån form av träning det också. Nu tänker jag kolla på Grey’s Anatomy och äta glass. Som sagt, utmärkt start på veckan!

Hoppas att ni har haft en lika fin måndag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s