Summering vecka 11

Så var det söndag igen och dags för en liten summering över träningen denna vecka. Jag är inne i ett bra flyt med min träning för tillfället och jag hoppas att det fortsätter i samma stil. Jag inledde veckan med ett löppass på måndagen. Jag tycker om att inleda veckan med träning så känns det som om jag får en bra start på veckan och kommer in i en bra rutin i träningen.

På tisdagen blev det min sedvanliga zumbatimme. Jag går på zumba antingen på tisdag eller torsdag (eller ingendera eller båda) lite beroende på hur det passar med jobbet. Nu är det inte många gånger kvar och så är vårterminen slut. Fast det frigör ju en extra dag för löpningen förstås och det är ju alltid kul.

Onsdagen blev en vilodag för att sedan på torsdagen ta tag i styrketräningen igen. På torsdagen blev det även lite välbehövlig rörlighetsträning. Och jag har faktiskt fortsatt med övningar för att öka min rörlighet varje dag sedan dess. Jag försöker få in minst tio minuter rörlighetsträning varje dag och så har jag dammat av foamrollern igen.

Jag märker att nu när mina långpass har blivit längre och när jag har ökat på mängden löpning att jag verkligen behöver komma ihåg att träna på rörligheten. Jag blir väldigt stel i baksida lår och höfter.

Helgen inleddes på bästa möjliga sätt med ett löppass på nästan 11 kilometer på fredagen. Om helgen började bra, så slutade den nog ännu bättre. Idag sprang jag hela 18,5 kilometer. (!) Ett steg närmare maratonform igen.

Jag hoppas att ni också har haft en bra helg. Nästa vecka är det påsk och det betyder en extra dag ledigt för min del. Sånt är ju alltid skoj!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s