Heja min kropp!

Efter gårdagens långpass var jag lite osäker på hur min kropp skulle kännas idag och ifall jag skulle träna idag eller inte. Mina ben har känts lite stelare än normalt, men i övrigt inga känningar alls, så jag bestämde mig för att ta en liten springtur. Det har trots allt varit jättefint väder och solsken och jag kan inte låta det gå till spillo.

Jag tänkte även att en kort runda kan hjälpa mot stelheten och mjuka upp mina ben. Och jag tror faktiskt att det hjälpte. Imorgon får det nog bli en vilodag och på onsdagen är siktet inställt på styrketräning.

I övrigt är veckans träningsplaner lite öppna ännu. På torsdagen är det meningen att jag ska gå på zumba, men eftersom det är påsk är jag lite osäker ifall det är någon timme. På hemsidan står det att det är lov mellan 25-28.3, men inget om torsdagen. Dock står det att dagen före vissa helger också kan vara lov. Jahaa… Och vad exakt är vissa helger?! Jag tror jag måste mejla institutet och fråga…

Senare i veckan hade jag tänkt springa nån form av intervallpass. Jag ska försöka klura ut hur min klocka fungerar och hur jag programmerar in intervaller i den. Veckan och påskledigheten avslutas förhoppningsvis med ett långpass upp mot 20 kilometer.

Hur ser din träningsvecka ut?

Annonser

2 reaktioner på ”Heja min kropp!

  1. Jag håller också veckan lite öppen. Har sprungit 11 km idag, så imorgon ska kroppen få njuta av lite yoga. På onsdag blir det RunAcademykurs med intervaller (hu!) och jag lär garanterat ta ledigt torsdag. Sen får jag se lite. Hoppas på löppass både fredag och söndag, men i vilken form vet jag inte. Improviserar lite, helt enkelt! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s