Snabbintervaller

Igår var det dags för intervaller på mitt träningsschema. Jag var lite fundersam över hur det skulle kännas i kroppen eftersom jag hade ganska många träningsdagar i rad och dessutom jobbat hela dagen. Jag bestämde mig för att köra korta, snabba intervaller.

Jag värmde först upp i lite över tio minuter innan jag satte iväg. Planen var att springa 10 x 1 minut med 1 minut vila emellan. Det gick väl sådär… Jag har inte ännu riktigt klurat ut hur min nya klocka fungerar, så ibland är det lite strul med den.

Själva intervallerna igår gick bra, ifall jag bara baserar det på känslan i kroppen. Problemet är bara att jag inte vet hur fort det gick. Min klocka är inställd på att visa sträckan, så för tillfället ser jag har hur långt jag sprungit på 1 minut, inte hur fort. Och det är farten jag vill se. Jag vill ju se om det gått i säg 4:30 fart och inte att jag sprungit 200 meter.

Jag måste leka lite med klockan ännu och se hur man ändrar inställningarna. Och annars också klura ut vad allt jag kan göra med klockan. Jag orkar inte sätta mig in i det bara… Jag tänker alltid att jag ska göra det. Så glömmer jag bort det. Och nästa gång jag ska springa och använda klockan så märker jag att jag fortfarande inte heller gjort något.

Happy friday!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s