Sista träningspasset gjort

Idag sprang jag sista gången innan lördagens lopp. Jag sprang min vanliga testrunda som jag brukar springa innan lopp. Jag har sprungit den många många gånger och vet hur länge den tar ungefär beroende på i vilken form jag är.

Det var den första rutten jag sprang, då när jag började springa. Jag nötte den om och om igen, tills jag orkade springa hela vägen. Då när jag sprang hela vägen för första gången, tog det ungefär 46 minuter och jag var så glad och stolt då när jag orkade springa hela vägen. Nu kan jag i mina bästa dagar springa samma runda på kanske 36 minuter, så en  viss förbättring har ju skett 🙂

Det är alltid kul att se tillbaka på resultatet och märka att jag visst har blivit snabbare. Speciellt när det ibland känns som om jag inte alls gör framsteg. Idag tog rundan lite över 37 minuter, så i hyfsad form är jag nog. Jag tog inte i för allt jag har idag, men det är skönt att känna att jag har fart i benen. Det kändes som om det fanns mer att ge idag och det är en bra känsla att ha innan lopp.

 På lördag gäller det, håll tummarna för mig!

Samlingsplatsen ifjol, mitt inne i möbelvaruhuset Maskun Kalustetalo
Annonser

2 reaktioner på ”Sista träningspasset gjort

  1. Lycka till på loppet! 🙂 Hittade till din blogg för bara några minuter sedan, och bara från din beskrivning kan jag känna igen mig själv. Kommer säkerligen titta in hit flera gånger..:) keep up the good work!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s