Let’s go!

Imorgon gäller det, imorgon är det dags för årets första lopp för min del. Jag är inte speciellt nervös ännu, jag känner mig nästan konstigt lugn. Det beror kanske på att det här är ett lopp som jag anmälde mig till ganska sent, när jag fick veta att jag har helgen ledig.

Jag har kanske bara tränat inför loppet i tre veckor. Så klart har jag ju tränat för det längre än så, men jag menar specifikt inför det här loppet med intervaller och så. Nu vill jag ju kunna säga, att det bara är ett lopp, det spelar inte så stor roll med tiden… men jag känner nog mig själv tillräckligt bra och jag är en tävlingsmänniska och går det inte ”bra” (= som jag vill/förväntar mig) imorgon, så är jag nog besviken.

För att lite minska på kraven på mig själv, så har jag satt upp tre olika mål för mig. Guld-silver-brons. Mitt guldmål är under 55 min, silver under 57 och brons under 59. Mitt rekord på milen är 57:01 och det vill jag slå.

Det har lovats + 18 grader imorgon och sol. Mitt stora dilemma är klädseln. Ska jag springa i shorts eller knälånga tights. Jag har inte sprungit speciellt mycket i mina shorts och aldrig lopp och jag vill minnas att de skaver. Så antagligen inte shorts… Jag får helt enkelt bestämma mig imorgon först.

Annonser

3 reaktioner på ”Let’s go!

  1. Jag brukar också göra så med guld, silver och brons. Alltid får man någon medalj 😉 Hoppas att loppet gick bra!

    Gilla

    1. Ingen medalj idag, men jag är inte besviken. Idag var nog säkert det tyngsta loppet jag sprungit, med tanke på känslan jag hade under loppet. Så jag är bara glad över att jag inte avbröt

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s