Inte min dag idag

Idag var det tänkt att jag skulle ta en löprunda efter jobbet och testa mina nya fina skor. Det blev inget. Jag missade bussen hem från jobbet och nästa kom först över en halv timme senare och sedan var det för sent för en löprunda. Eller rättare sagt vid det laget var jag redan så sur och trött så jag kände helt enkelt inte för löpning mer. Jag beslöt mig i stället för att tjura på soffan.

Vid närmare eftertanke var det säkert ett klokt beslut. Jag har nämligen jobbat över 10 timmar idag och det var ett enda kaos från början till slut. Jag är trött i både kropp och knopp. Så jag tror inte att jag hade fått ut speciellt mycket av min löprunda. Oftast brukar träning hjälpa, men i det här fallet valde jag att lyssna på kroppens signaler om trötthet och i stället ta en till vilodag.

Jag tänker göra ett nytt försök till löpning imorgon. Då är jag förhoppningsvis piggare och har pigga ben till att springa lite intervaller. Eller springa ett lite snabbare pass än vanligt. Eller bara springa. Det var i alla fall fint väder att vänta på bussen. Alltid något.

2016-06-17 19.43.48

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s