Guld-silver-brons

Som jag skrev igår, så kommer jag att springa halvmaraton nu i lördag. Jag har vetat om det ett tag, men inte skrivit om det tidigare på bloggen. Det här kommer att bli mitt fjärde halvmaraton, andra gången i Åbo. Banan har ändrats lite från tidigare år, det är visst ett jubileumsår i år, så vad jag har förstått kommer vi att springa mer i centrum i år.

Kul är i alla fall att jag kommer att springa förbi mitt jobb. Eller inte direkt mitt jobb, men vi hör till samma kedja. Så mina kollegor är kanske ett bättre ord. Jag har jobbat där också, nu jobbar jag bara på ett annat cafe som hör till samma grupp. Jag har sagt åt alla att jag ska springa förbi på lördagen, så jag förväntar mig en stor hejarklack. 🙂

Mina målsättningar då? Tja, jag vet inte riktigt… Jag har inte direkt tränat så mycket snabbhet och intervaller eftersom jag varit så fokuserad på pulsen och att springa långt och långsamt. Jag har liksom inte brytt mig om farten. Okej nu ljuger jag… Klart att jag alltid önskar att det gick snabbare, jag har försökt att inte bry mig så mycket.

Jag tänker som så att jag har tre olika mål, guld-silver-brons. Mitt rekord på halvmaraton är 2:06:38, det är från förra året och det sprang jag då när träningen inte riktigt gått som jag velat. Då minns jag att jag funderade länge ifall jag ens skulle starta, och så blev det PB.

Guld – under två timmar
Silver – PB
Brons – under 2:10

Håll tummarna för mig på lördag!

 

 

Annonser

5 reaktioner på ”Guld-silver-brons

  1. Lycka till! Det kommer säkerligen gå jättebra 🙂 bara det att man kommer över mållinjen borde ses som guld 🙂 Hoppas vädret är på er sida under lördagen också 🙂

    Gilla

    1. Tack! Det har lovats varmt och soligt, vilket i normala fall är härligt, men inte att springa i. Speciellt inte att försöka pressa till bra tider på lopp. Fast bara målgång är bra, det håller jag med om.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s