Veckoplanering vecka 34

Ny vecka igen, vart tar tiden vägen? Den här veckan är det mycket program på schemat, så det kommer att bli en del pusslande för att jag ska få till träningen. Idag har jag varit ledig från jobbet, men har ändå spenderat hela dagen i ett köpcenter. Det blev att köpa lite nya kläder till hösten, men faktiskt inga (!) träningskläder. Istället blev det några nya tröjor, ett par skor, lite smink och lite grejer till kissemissarna.

2015-10-24 16.57.43
Snart är det höst igen

I övrigt ser veckans träningsplan ut som följer:

Tisdag: löpning
Onsdag: styrketräning hemma
Torsdag: ett kortare löppass eller vila
Fredag: löpning, ett längre pass
Lördag: vila
Söndag: löpning

Hur ser din träningsvecka ut?

Annonser

2 reaktioner på ”Veckoplanering vecka 34

 1. Oj, jag var visst inte uppdaterad på att du också kör lågpulsträning! Vad kul – eller så inte – för jag vet PRECIS hur frustrerande det kan kännas! Jag hade flera veckor i sommar när jag inte kom någonstans alls, utan att pulsen gick upp. Jag började undra om jag hade ett virus i kroppen, men det var hur som helst inget som bröt ut.
  Men jag körde på ändå, fast ibland tänjde jag gränserna lite. Stängde av pipet och körde på känsla. Tror att det kan vara ok att köra så någon gång ibland, för att inte helt ge upp. Jag tror att det också är bra. Pulsen man ska ha är ju ändå bara en rekommendation.
  Sen tror jag att det är svårare om man ofta kört för hård träning (utan att veta om det) och tränat för mycket anaerobt. Då är det svårare för kroppen att anpassa sig till den aerobiska träningen.

  Men kämpa på! Det gör jag! Ska snart sätta mig och skiva om mitt pass igår, som var det första på en månad.

  Gilla

  1. Jag har kört med lågpulsträning i kanske tre veckor nu, med varierande framgång. Ibland går det bra, eller bättre, och ibland går det inte alls. Igår hade jag dock ett pass som ger mig hopp om att det går åt rätt håll.
   Jag brukar också tänja lite på gränserna. Jag kollar på klockan och har som gräns 150, men ifall det visar kring 153-155 så kan jag ännu försöka få ner pulsen genom att sakta ner. Ifall den går över 155, så ”måste” jag gå.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s