Framsteg?

Idag sprang jag igen min testrunda som jag brukar använda mig av inför lopp och annars också som en indikator över vilken form jag är i. Nu ville jag springa den igen för att se om det skett en förbättring med tiden med tanke på min lågpulsträning.

Tja… En yttepytte förbättring. Jag sprang rundan senast i början av augusti, då på tiden 47:48, medelpuls 148 och med en snittfart på 7:34. Idag tog samma runda 47:05, medelpuls 146 och snittfart 7:30.

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka resultaten. Idag var känslan jobbig, det var mest tungt hela tiden. Så jag är egentligen ganska förvånad över resultaten, att det faktiskt gick bättre än sist. Både snabbare och med lägre puls. Så än annan dag, med bättre dagsform, hade det kanske gått ännu bättre.

Jag har inte gett upp ännu. Jag ska fortsätta kämpa med att springa med låg puls. Även om det känns jobbigt och känns som om jag inte kommer någonvart. Jag litar på att det i något skede vänder. Bevisligen går det ju framåt, om än kanske inte så fort som jag skulle önska.

2016-09-01 20.09.52

Annonser

3 reaktioner på ”Framsteg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s