Tummen ur

Milen under 50-Åsa skrev för ett tag sedan ett inlägg om prioriteringar , om hur det ibland är mycket i vardagen som måste skötas. Det ska handlas, fixas, hämtas, lämnas, tvättas, städas… I inlägget nämnde hon även trädgården som borde fixas till inför vintern och att sommarblommorna borde städas undan och rensas. Jag kommenterade att även vår trädgård ser ut som fan och att jag i hemlighet drömmer om en asfalterad basketplan i stället.

Idag fick jag äntligen tummen ur och rensade. Jag slängde bort sommarblommorna och krafsade bort lite löv från rabatten vid framsidan av huset. Jag ställde undan krukorna och plockade i stället fram utelyktorna. Sedan var jag klar! Det fick helt enkelt duga. Jag orkar helt enkelt inte bry mig mer. Jag menar det kommer ändå snart snö och täcker in allt. (och ifall vädergudarna lyssnar, så menar jag sen inte att jag vill ha snö)

På min möhippa i somras fick jag 12 olika ”saker” som jag skulle fotograferas med. Det hela blev sedan till en väggkalender, om vad jag gillar att göra. En av sakerna var att odla. *fniss* Jag trodde att de hade frågat sambon om tips och att han på skämt hade sagt odla, för jag är inte precis den som är trädgårdsintresserad.

Annonser

En reaktion på ”Tummen ur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s