Springer igång benen

Idag blev det en riktig mysrunda löpning. Jag hade egentligen inte så mycket tid på mig, för jag skulle på jobb till kvällen. Jag ville ändå springa lite för att kanske mota bort träningsvärken. Jag har nämligen grym träningsvärk i benen från tisdagens benpass.

Hur kan man ha så här mycket träningsvärk? Det är samma program som jag gjorde förra veckan och jag använde mig av samma vikter. Och jag har precis lika mycket träningsvärk nu som jag hade förra veckan. Ingen förbättring här inte. Jag gillar programmet och ska nog fortsätta med det i åtminstone två veckor till.

Imorgon hoppas jag att min träningsvärk har lagt sig lite och att jag kan springa ett vanligt distanspass. Jag vill gärna springa över tio kilometer för det känns som evigheter jag sprang det senast. Nu har mina rundor främst legat på en 6-8 kilometer och jag vill veta att jag fortfarande kan springa milen. Det är ju klart att jag kan det, men jag har ju mina hjärnspöken ibland. Jag tror liksom att jag tappat allt bara för att jag inte sprungit på ett tag om jag varit sjuk eller liknande…

2016-11-10-11-26-52

Annonser

2 reaktioner på ”Springer igång benen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s