Resplanen framskrider

I helgen har vi äntligen fått bokat och fixat lite mer inför vår kommande bröllopsresa i februari. Vi har nu bokat hotell för första etappen i Australien. Alltså det finns ju hur mycket som helst av välja mellan! Trots ivrigt jämförande på olika sidor som tripadvisor, så kan man ju aldrig vara säker på vad man får. Jag hoppas i alla fall att vårt hotell kommer att vara bra.

Egentligen har vi inte så stor skillnad var vi bor. Vi planerar inte att tillbringa alltför mycket tid vid hotellet utan satsar hellre pengar på annat. Som t.ex flygbiljetter till Nya Zeeland. Wohoo! Vi kommer att vara där i fem dagar. Gissa vem som är ivrig?!

Inte mamma då… Med tanke på jordbävningen som skedde där igår, så blev mamma direkt orolig. Är ni nu helt säkra på att ni vill fara dit? Joo mamma. Vi är nog helt säkra på att vi vill dit. Så som vi har planerat och längtat och funderat, så kommer vi inte att avboka resan bara för att det skedde en jordbävning tre månader innan. Det var kanske inte den bästa timingen att berätta om våra resplaner precis samma dag som det var jordbävning där.

Men det är inte dit vi skall resa. Vi ska nämligen till Auckland. Jag har suttit och kollat på en massa bilder och jag vill dit nu. Speciellt när jag ser ut genom fönstret här hemma och det bara är snöslask ute. Jag vill ligga på stranden, njuta av sol och värme och bara ta det lugnt.

Image result for auckland beautiful places

Snart snart!

Annonser

6 reaktioner på ”Resplanen framskrider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s