Favorit i repris

Idag blev det en av mina favoritluncher och vad jag äter flera gånger i veckan… sallad. Jag har fått en hangup på Mifu och äter det ofta och försöker hela tiden komma på nya recept att testa det i. Det är så enkelt att använda, bara steka upp och sedan använda det som vilken annan proteinkälla som helst. I stället för kyckling, köttfärs… (Det här inlägget är alltså inte sponsrat av Valio, jag bara gillar produkten och vill tipsa om det). Bara för att förtydliga 🙂

Image result for mifu

Idag blev det en sallad med tomatsmakande Mifu. Sist testade jag på curry och jag gillade nästan den bättre. Det smakade som kycklingsallad, eftersom curry för mig är så starkt förknippat med kyckling. I övrigt var salladen nästan identisk som sist.

Jag hade en massa sallad, baby spenat och rucola som bas och så tillsatte jag, körsbärstomat, gurka, riven morot, apelsin och feta. Lite salladsdressing på och så lassade jag på den stekta mifun och njöt. Mums mums! I like ❤

20170330_105718

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s