Städa, städa varje fredag

I det här fallet tisdag. Jag har varit ledig hela dagen idag och eftersom det är tänkt som vilodag, så har jag fått en massa gjort här hemma. Jag har storstädat garderoben, plockat undan vinterkläder och fram med vår- och sommarkläder. Jag litar på att jag inte kommer att behöva de allra tjockaste tröjorna mer. Hahaa! I samma veva rensade bort en massa kläder. Jag har en tendens att spara på kläder av sentimentala orsaker, även om de kanske inte har passat på flera år. Eller att jag inte har gått med dem på evigheter för att jag inte gillar dem mer.

Den här gången var jag hård och slängde en massa. Vissa klädesplagg var så utslitna att de åkte rakt i soporna, men vissa tänker jag föra till UFF. Kanske någon annan vill ha dem… Skönt att bli av med en massa saker och fått gjort sådant som jag tänkt att jag ska göra länge, men som inte blivit av.

Jag passade även på att fixa lite inför påsken här hemma. Jag/vi brukar inte fira påsken nå nämnvärt, men jag ville ändå pynta lite. Med betoning på lite. Vi har två stycken busfrön till katter här hemma som gillar att ”hjälpa till”. De lyckas alltid fälla något och hittar på en massa hyss. Jag vågar helt enkelt inte ha så mycket pynt framme. Det blev bara några kycklingar och lite ägg i björkriset. Men jag tycker det blev ganska fint i alla fall.

20170411_16063520170411_160852

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s