Planer för veckan

Vad var det jag skulle göra den här veckan igen? Hmm… Det var nånting, men jag kommer inte ihåg vad. Var det kanske på lördagen? Aj, fan! Jag skulle visst springa maraton då!

Planer för den här veckan är bara att ladda. Äta, sova, stretcha, använda foamroller, dricka, äta lite mer och tänka positiva tankar. Lyssna på bra musik, komma i rätt stämning och ladda mentalt. Det kommer att göra ont, det kommer att vara jobbigt, men det kommer att vara värt det i mål. Det är det här jag kämpat och satsat för i ett halvår och på lördagen är det dags.

Nämnde jag att jag är nervös?

Annonser

6 reaktioner på ”Planer för veckan

  1. Det kommer att gå fint ska du se. Kanske rent av kommer du tycka att det var lite kul. I alla fall efteråt. Men det bästa av allt är att man kan vara så stolt över sig själv. Lääänge! Jag är fortfarande stolt och då sprang jag 2008 (he he).

    Gilla

  2. Det kommer helt säkert att gå superbra! Men jag förstår att du är nervös, jag skulle också ha magen full av fjärilar om jag hade ett maratonlopp framför mig. Jag ska hålla tummarna för dig på lördag, och tänka på att du har över 30 km kvar när jag har sprungit mina 11 på Möviken runt 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s