Träningsvärk från helvetet

”Dumt huvud så får kroppen lida” sägs det ju… Så jag har ju bara mig själv att skylla. Jag har inte styrketränat på säkert en månad och igår tog jag äntligen tag i saken igen. Och jösses som jag har träningsvärk idag! Fast det visste jag nog om att jag skulle få. Benen bara skakade när jag var klar och när jag en timme senare skulle på jobb så vek sig nästan benen i trappan. Spagettiben deluxe liksom!

Nå ja, det är en skön känsla trots allt. Jag vet ju att jag har gjort något och förhoppningsvis har jag mindre träningsvärk nästa gång. För nu ska jag verkligen fortsätta med detta. Jag måste stärka upp mina ben för att bli en bättre löpare. Så igår blev det mycket knäböj och utfall. Plus sedan då olika övningar för armar och axlar. Det blev en genomkörare för hela kroppen helt enkelt och det känns minsann idag…

Idag var det tänkt att jag skulle bege mig ut på ett löppass innan jobbet, men skjuter upp det tills imorgon istället. Mina ben känns inte riktigt fit for fight ännu, så tror det är bättre ifall de får vila. Vila från löpningen that is. Idag ska jag använda min foam roller och försöka rulla upp mina onda punkter och så blir det löpning imorgon istället.

Featured image
Så här känner jag mig idag, vaggar fram som en anka
Annonser

2 reaktioner på ”Träningsvärk från helvetet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s